Over Toyotomi

To you to me

Bij Toyotomi leveren we elektrische (gasloze) oplossingen, waarmee je het binnenklimaat creëert waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Onze airco’s en warmtepompen zorgen voor een lekkere koelte in de zomer, en een behaaglijke warmte in de winter.

To you, to me: voor ons dus!

Toyotomi is to you, to me. Da’s dus voor ons! Toyotomi is er voor ons, comfort-zoekers. Maar ook voor ons, klimaatactivisten. Voor ons, gezondheidsfreaks. Voor ons, winter-haters. Voor ons, coole gasten. Voor ons, vegetariërs. En voor ons, fanatieke badderaars. Toyotomi is er voor iedereen die gezond en comfortabel wil wonen, en tegelijkertijd zijn steentje wil bijdragen aan een betere wereld. Niet door de verwarming een graadje lager te zetten of warme sokken aan te trekken, maar door juist te genieten van al het extra comfort dat onze elektrische oplossingen je bieden.

Bij Toyotomi weten we waar we over praten. Onze collega’s in Japan hebben een ellenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van airco’s en warmtepompen van hoge kwaliteit. Daarom durven wij met een gerust hart te zeggen dat we voor (ultra)schone lucht zorgen en een gezond binnenklimaat. Ook wanneer het na aankoop van je Toyotomi niet helemaal loopt zoals je zou willen, zijn wij er voor je. Via jouw dealer helpen wij je bij vragen of onverhoopte problemen namelijk snel verder. Ook dat doen wij ‘voor jou’ én ‘voor mij’: voor ons dus!

Waar wij voor gaan

Een heldere lucht. Zonder smog, uitlaatgassen en andere viezigheid. En een gezonde leefomgeving voor iedereen. Dat is waar we bij Toyotomi naar streven. Wij leveren elektrische (gasloze) oplossingen die in de winter een duurzame warmte creëren, en in de zomer een aangename koelte. Comfortabel, milieuvriendelijk en gezond. Niet alleen voor jou, maar ook voor de wereld.

Toyotomi in cijfers

1949

In 1949 opgericht als automotive parts-supplier voor Toyota Group

2000

Totaal aantal werknemers: meer dan 2.000 personen

99

Jaarlijkse omzet. 99 miljard Yen

2020

Sinds 2020 in Nederland vertegenwoordigd door Sora Comfort

Toyotomi & Sora Comfort

Sora Comfort Logo

Toyotomi wordt in de Benelux in de markt gezet door Sora Comfort. Vanuit vertrouwen, collegialiteit, goed overleg en duidelijke afspraken met jou als installateur.

Goed om te weten

Privacyverklaring

Contact

Sora Comfort B.V.
Bernestraat 1
5374PE Schaijk
Nederland

085 - 48 22 600

toyotomi@soracomfort.nl

Yo, volg ons

FacebookLinkedIn

Powered by

Sora Comfort Logo
Alle rechten voorbehouden • Copyright 2021 © Sora Comfort B.V.