Innovatieve merken die zorgen voor mensen over de hele wereld

Toyotomi Co. Ltd., Japan, heeft zijn verschillende merknamen geassocieerd met betrouwbaarheid en kwaliteit in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige en innovatieve producten, maar ook in het creëren van een betere leefomgeving voor consumenten over de hele wereld.

Toyotomi streeft naar een comfortabele leefomgeving, volgens hun milieuprincipes & filosofie

Toyotomi heeft een duidelijke visie, die voornamelijk bestaat uit het leveren van producten en diensten met een hoog kwaliteitsniveau aan onze klanten, altijd met de regel van het beschermen van het milieu en het verbeteren van de levensstandaard.

Hun visie heeft geleid tot de strategie om hoogtechnologische producten te vervaardigen aan de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding, om zo een permanente vertrouwensrelatie met hun klanten op te bouwen. Dezelfde strategie heeft geleid tot bepaalde hoogtepunten waarop Toyotomi zich concentreert.

TECHNOLOGIE

Toyotomi zal het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van producten in harmonie met de moderne manier van leven voortzetten. Doel: de combinatie van prestaties, veiligheid en comfort, met een perfect design.

KWALITEIT

Toyotomi’s kwaliteitscontrolesysteem, dat zijn oorsprong vindt in de automobielsector, bestaat uit een continu evolutieproces dat de volledige productie omvat en alle bedrijven van de groep aanbelangt.

RECYCLING EN ECOLOGIE

In Toyotomi wordt het dominante idee voor de bescherming van het milieu weerspiegeld in de goedkeuring van de volgende initiatieven: vermindering van afvalproductie en recyclage van materialen voor de productie van grondstoffen, introductie van het gebruik van niet-fossiele, emissievrije hernieuwbare brandstof voor onze kachels.

DISTRIBUTIE

De Toyotomi producten zijn wereldwijd verkrijgbaar via een sterk, uiterst efficiënt en kwalitatief netwerk van distributeurs, die de volledige Japanse markt, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië bestrijken.

TOYOTOMI JAPAN

Toyotomi, Japanse pionier op het gebied van petroleumkachels en in Europa bekend door het merk Zibro voor petroleumkachels, ontwikkelt al meer dan 70 jaar producten die te maken hebben met temperatuurregeling, ontworpen voor het welzijn thuis en het comfort binnenshuis. Vanaf 1992 startte Toyotomi met de ontwikkeling en productie van airconditioner producten voor binnen en buiten, gemaakt in Japan, verdeeld in Europa onder de merknaam Toyotomi sinds 1995.

De geschiedenis van het bedrijf wordt gekenmerkt door technische innovaties die generaties van producten hebben gecreëerd die zichzelf hebben opgelegd als nieuwe standaard, zoals hun iconische ontwerp van de draagbare airconditioning TAD 1800. Gevoel voor design, hoge prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid, het is een bepaalde cultuur van verfijnd werk dat Toyotomi met trots verspreidt met zijn assortiment airconditioning- en binnen comfort producten.

ZIBRO

Sinds vijfendertig jaar is Zibro in Europa synoniem voor mobiele kachels op vloeibare brandstof of petroleum.

Uitgevonden door het Japanse bedrijf Toyotomi (www.toyotomi.jp), is het handelsmerk Zibro eigendom van Toyotomi Co., Ltd. voor apparaten zoals petroleumkachels of pelletkachels en is waarschijnlijk het bekendste van de verschillende merken van de groep wereldwijd op deze productfamilie. De petroleumkachels van Zibro voor ruimteverwarming worden door miljoenen gebruikers in Europa zeer gewaardeerd om hun autonomie, mobiliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid.

FIRELUX PREMIUM HEATING LIQUIDS

Firelux brandstoffen biedt u de schone warmte die u nodig heeft op koude dagen! Door het extreem lage zwavel- en aromaat gehalte van Firelux brandstoffen is het aangenaam warm in uw ruimte, zonder geur geniet u van de zuivere warmte van uw kachel!

Voor meer informatie kijk op www.firelux.nl.

KEROSUN

Kerosun is een ander handelsmerk van Toyotomi Groep, de wereldleider in petroleumkachels. Terwijl het beroemde merk Zibro in Europa een algemene naam is geworden voor petroleumkachels, voorziet Toyotomi Co., Ltd. met merken als Kerosun de consumenten in Europa van een breed assortiment “instapmodel” kachels tegen aantrekkelijke prijzen, gebruikmakend van dezelfde technologie en ervaring als bij de Zibro kachels.

TOYOTUBE

Onder de merknaam Toyotube hebben we een nieuw, uniek en comfortabel “brandstof navulsysteem” geïntroduceerd, eigenlijk de meest gemakkelijke manier om je Toyotomi mobiele kachel bij te vullen en ook overeenstemmend met de noden van diegenen die de omstandigheden van koud weer kamperen of buiten leven uitdagen.