Toyotomi Verwarming

Toyotomi, zeer efficiënte verwarmingsoplossingen voor de moderne tijd.

Al meer dan vier decennia is Zibro de vertrouwde naam in Europa als het gaat om mobiele ruimteverwarmers gevoed door vloeibare innovatie. Als trots eigendom van Toyotomi, vertegenwoordigt het Zibro handelsmerk een nalatenschap van uitmuntendheid in het vervaardigen van top-of-the-line mobiele paraffine kachel.

Ontdek de toekomst van efficiënte verwarming met Toyotomi

In heel Europa vertrouwen miljoenen tevreden gebruikers op de petroleumkachels van Zibro voor hun verwarmingsbehoeften. Bekend om hun uitzonderlijke autonomie, mobiliteit, betrouwbaarheid en doeltreffendheid, zijn deze kachels een onmisbare aanwinst geworden in talloze huishoudens.

Maar onze toewijding aan innovatie stopt daar niet. We bieden ook een indrukwekkend assortiment residentiële en commerciële warmtepompen, die uitzonderlijke verwarmingsoplossingen bieden voor verschillende omgevingen. Vertrouw op Toyotomi voor geavanceerde technologie en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

Ervaar de toekomst van verwarmingsoplossingen met Toyotomi:
Geventileerde en niet geventileerde petroleumkachels, op maat gemaakte verwarmingsvloeistoffen en geavanceerde warmtepompen voor elke behoefte.

Vandaag de dag zorgen we ervoor dat we een zo breed mogelijk assortiment petroleumkachels hebben, elk met een innovatief karakter of modern design. We onderscheiden het volgende assortiment ongeventileerde petroleumkachels:

  • Kachels van het lont / kous type(enkel/dubbel verbrandingstype en kachels van het buitentype)
  • Kachels van het laser type (of ventilatorkachels van het elektronische type)
  • Geventileerde kachels van het FF type (of ventilatorkachels met geforceerde schoorsteen)
Efficiënte en gebruiksvriendelijke lontverwarmers.

Onze lontverwarmers hebben een handig handmatig of mechanisch brander bedieningssysteem. Met slechts 2 batterijen voor ontsteking is er geen evacuatie of complexe installatie nodig. De lontverwarmers met enkele en dubbele verbranding hebben een afneembare brandstoftank en bieden een verwarmingscapaciteit van 2,2 tot 3,2 kW. De ronde kachel (voor buiten) hebben een vaste brandstoftank en een verwarmingscapaciteit van 2,7 tot 6,7 kW. Blijf moeiteloos warm met onze efficiënte en gebruiksvriendelijke lontverwarmers.

Laserkachels met geavanceerde brander technologie.

Onze elektronisch gestuurde laserverwarmers hebben een innovatieve brander technologie die ze onderscheidt van traditionele verwarmer met handmatige bediening. Onze laser kachel zijn uitgerust met een thermostaat en ventilator, die de verwarmingssnelheid van het apparaat elektronisch regelen. De Laser Clean brander biedt een unieke combinatie van geavanceerde veiligheidsfuncties, ongeëvenaard comfort en een verwarmingscapaciteit van 3,0 tot 4,65 kW. Geniet van de voordelen van schone en kosteneffectieve warmte en zorg voor een gezellige omgeving terwijl uw energiekosten onder controle blijven.

FF-type kachel, een groene en duurzame verwarmingsoplossing.

Naast ons brede assortiment van petroleumkachels zonder venting, zijn we er trots op dat we de enige fabrikant ter wereld zijn die een selectie van kachels met venting aanbiedt. Onze innovatieve FF-type kachel zijn uitgerust met een geavanceerd “Forced Flue” ontluchtingssysteem, waardoor u “gesloten” petroleumkachels met een hoge capaciteit kunt installeren, variërend van 3 tot 9,5 kW. Wat onze geventileerde kachels onderscheidt, is hun veelzijdigheid in brandstofopties. Naast standaard petroleum zijn ze ook compatibel met biobrandstof of HVO (Hydrotreated Vegetable Oil). Kies voor een groenere en duurzamere verwarmingsoplossing zonder aan kwaliteit in te boeten.

Ongeëvenaarde verwarmingsprestaties, energiebesparing en veelzijdigheid voor elke ruimte.

In het uitgebreide assortiment van lokale ruimteverwarmers onderscheiden de Toyotomi petroleumkachels zich als een superieure keuze in verwarmingsvermogen. Deze kachels hebben een opmerkelijk vermogen om aanzienlijke volumes efficiënt te verwarmen, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor intermitterende verwarmingsbehoeften. Of je nu je centrale verwarmingssysteem wilt aanvullen om op energiekosten te besparen of een ruimte wilt verwarmen waar geen centrale verwarming beschikbaar is, Toyotomi petroleumkachels bieden een uitzonderlijke verwarmingsoplossing.